lørdag 6. august 2011

Vårt nye bad!

Endelig er de viktigste avgjørelser omkrig vårt nye bad tatt. En vegg er revet, og håndtverkerne er godt i gang med å pigge opp gulvet. Det føles godt! Vi lurte lenge på om vi skulle innlemme en del av gangen i det nye badet, og dermed utvide dette med 2 m2, eller heller ha en litt mer romslig gang med peisovn (det er pipeløp der). Valget falt til slutt på utvidelse, da dette ikke ble dyrere enn å montere en peisovn, men først og fremst fordi det ville gi oss plass til et lenge etterlengtet badekar! Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å ta dette i bruk!

Her er for øvrig valgene vi har falt på, og som vi håper vil gi et godt sluttresultat...! Ser glans og struktur i flisene desverre ikke kommer frem på bildene... Veggflisene er 30x60 og polerte, mens gulvflisene er 29,7x29,7 og er matte. Fargen heter antrasittgrå.

På gulvet:

Matt gulvflis fra Flisekompaniet



På gulvet i dusjsonen og som en stripe opp bak dusjarmaturet:
Matt mosaikk fra Flisekompaniet















Fliser på veggene:

Høyglans veggflis fra Flisekompaniet












Baderomsinnredning:
Her har vi valgt Brilliant innredning fra Familiebadet i hvit høyglans. Servantskap og vask er som på bildet, men vi skal ha et annet servantbatteri, og ikke speilskap og sideskap. Vi skal ha et større speil som er integrert i flisene, og Birillo servantbatteri fra Tapwell, som er på bildet nedenfor.

Brilliant fra Familiebadet























Tapwell Birillo



















Badekar Neptun Zeus,
med badekarsarmatur fra Tapwell:

Neptun Zeus fra Flisekompaniet




















Tapwell Birillo























Takdusj fra Tapwell:

Tapwell Birillo









































Har ikke lykkes å finne bilder av dusjveggen vi skal ha, men den er i alle fall 90 x 90 og heter Holtan Young 2 B og leveres av Flisekompaniet.

Vegghengt toalett fra Villeroy & Boch - type Subway II:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar