fredag 5. august 2011

Svart gulv fra Alloc

Ja, da har vi til slutt endt opp med svart gulv, i hele det nye huset... Etter timesvis med diskusjoner omkring valg av gulv, og x antall turer til ulike gulvforhandlere har vi endt opp med et laminatgulv som heter Alloc Mørk Eik Plank. Årsaken til valget er først og fremst farge, bredde på plankene og strukturen, men dette er også gode kjøpsargumenter:
  • Låsesystem i aluminium – verdens stærkeste lås.
  • Lydabsorberende underlag - Silent System.
  • AquaResist HDF-kjerne som hindrer inntrengning av fukt. Også kantene er spesialimpregnert for å hindre gulvet i å absorbere fukt.
  • Ekstremt slitesterkt og 20 års garanti
Med tanke på at dette er et brukshjem, hvor man ikke skal være redd for hverken å gå inn med sko, søle vann eller trille dukkevogn, så tror jeg dette er et godt valg i det lange løp. Vi hadde også lyst på et mørkere gulv, etter mange år med klassisk eikeparkett, og jeg har alltid hatt en forkjærlighet for svart - så etter noen runder med oss selv ("vi blir sikkert fort lei det", "alt støv synes vil synes" etc.), så valgte vi å kaste all tvil til side og bare gå for det vi hadde lyst på, i stedet for å kompromisse med oss selv! Det er mulig vi blir lei det, men det blir man av det meste, og det er jo bare fint at skiten synes - da vet vi i alle fall når vi bør vaske ;-) Men dette gulvet er for øvrig ikke kullsort, det er litt brunt og grått i det, så alt støv vil ikke synes så godt som på et som ikke har nyanser. Vi gleder oss til å få det lagt på plass!



2 kommentarer:

  1. KULT, just Do it:)
    helt hvitt gulv som mange maler nå er vel heller ikke bedre iforhold til hva som syntes osv. Lekkert blir det!
    klem fra Tone

    SvarSlett
  2. Takk-takk :-) Blir spennende å se sluttresultatet!

    SvarSlett