tirsdag 5. juli 2011

Ny stue under planlegging...

Mange valg som skal tas når man pusser opp et hus, et av dem er så grunnleggende som valg av farger på veggflater og møbler... Jeg har begynt å skjønne hvorfor man har lett for å velge hvite vegger - det passer til alt, og man kan ha hva som helst av møbler, så og si. Men nei - hvitt skal det ikke bli, ikke denne gangen! Vi har levd omringet av hvite flater i ni år, ispedd sort og rødt, så nå er tiden moden for fornyelse. Vi vil ha andre farger, farger som kan bidra til å skape en lun stemning rundt vår lille familie. Dessuten vil vi være mer personlige, ikke velge ting ut i fra en tanke om at huset skal selges om noen år (og dermed ha et interiør som er lett salgbart), men skape et hjem som forteller noe om hvem vi er, og hvor vi kan bo og trives - lenge! My home is my castle!

Veien blir til mens man går sies det, men så langt har vi falt ned på følgende...

Fototapet fra photowall.no, med motiv av høyst personlig betydning.





















Øvrige farger vil være Jotuns LADY PURE COLOR
























Synes fargene her ser så grå ut, men når jeg ser illustrasjonsbildet i brosjyren fra så skal den være mer brunlig mener jeg... På bildet under er det Sober som er på veggene.




På gulvet har vi tenkt å legge Alloc Sølvgrå Eik. Dette er en laminat, men vi synes den er knallfin! Er jo ikke noe minus at den har 20 års garanti, og skal tåle både dyrepoter og aktive barn!
























Denne sofaen står på vurderingslisten vår...


Kanskje denne lampen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar